måndag 2 augusti 2010

Återhämtad

Ja den gångna veckan startade verkligen i ett rasande tempo med många olustiga händelser.

Första dagen på jobbet efter semestern var i tisdags. På kvällen hade vi en jättebra jaktträning med träningsgänget. Körde vattenarbete med långa markeringar och en dubbel. Vädret var perfekt och typ inga mygg.

Onsdag belv Lisa sjuk och inlagd. Väl hemma var det dags att åka och jobba natt och den natten blev lite väl turbulent. Vi hamnade i ett underläge och tvingades använda våld för att freda oss. Själv blev jag påhoppad och slagen. Men det gick väl för oss alla trots allt. Lokalpressen har haft stora rubriker om det inträffade. Nattens arbete renderade i en del övertid så det innebar att Markus fick åka och hämta hem Lisa själv.

Torsdagen gick av bara farten med minimalt med sömn och avlastningssamtal på jobbet osv. Så inte kunde jag åka ut och kolla på KM för SSRK Luleå sektionen och något mer träningspass med Emil blev det inte. Shit happends :)

Sedan fortsatte arbetet generera mycket övertid på fredag, vilket gjorde att lördag blev "drabbat" eftersom man då var tvungen sova längre på dagen...

Men bäst av allt, redan på fredagen var Lisa mycket piggare!!! Provsvaren visade inte på någon fästingsjukdom, men någon infektion av något slag drabbades hon ju av eftersom hon svarat på penicillin! Nu i dag är hon precis som vanligt, pigg, matglad och underbart söt! Lite hårlös mage och kastrerad. Hon fick faktiskt bada på promenaden i morse.

Emil är anmäld till jaktprov *hjälp*!

2 kommentarer:

Ulla sa...

Vilken händelserik vecka du har haft efter semestern. Både på gott och ont.

Än har vi lite hopp kvar att det finns nåt i Linas mage. Såg igår att hon hade ljusa flytningar :-)
Men, men det är väl att hoppas på ett mirakel. Har hon bara 1 så kanske, kanske.

Trevlig helg

FamiljenNilsson sa...

Skönt att Lisa mår bättre och att allt gick bra på jobbet!